Verslag Tennisinstuif Tennispark "in Zon en Wind" 2010

Tweede paasdag stond bij tennispark in Zon en Wind geheel in het teken van de grote sport en spel instuif om het seizoen feestelijk te beginnen.
De ruim 200 kinderen en evenzoveel ouders hebben op 5 april een geweldige dag gehad.

Tijdens deze instuif werd gebruikt gemaakt van het activiteitenmateriaal van onze stichting.
Dus werd er lustig op los gesprongen op de giraf en heftige strijd geleverd bij de gladiator.
Ook de bungeerun en de nieuwe pannavelden en basketbalkussen waren geen moment onbezet.
Natuurlijk waren er nog veel meer onderdelen zoals de spiraal, boogschieten en balanceren.
Met hulp van de Intentiofamilie Sjaak, Marcel, Hans, Berbera, Jorn en Imke en aantal “scouts”uit Almere werd de dag een groot succes.

Ook werd er door veel kinderen kleding, speelgoed, etc ingeleverd.

Instuif 2010

Met de opbrengst van deze dag kunnen wij weer veel kinderen helpen

Hierbij bedanken wij Martijn van Eijkern van het tennispark voor de steun en natuurlijk al de mensen die iets hebben ingeleverd en bijgedragen.