Acties

tennis p1

Intentio Sponsor Tennis Toernooi

FF lekker sportief bezig zijn voor kansarme kinderen!

Hierbij nodigen wij je graag uit voor het Intentio Sponsor Tennis Toernooi op 7 april a.s. in Laren NH.
FF lekker sportief bezig zijn en tegelijkertijd met de opbrengsten de Intentio liefdadigheidsprojecten ondersteunen.
Deelnemers zijn van niveaus 8-9 (beginners poule) en we willen een 6-7 (gevorderden poule).
Geen singles alleen dubbels of mixdubbels.

Inschrijving per koppel kost € 100, inclusief drinken en een warm buffet, inschrijving per persoon kost € 50.
Maar we hopen natuurlijk op bedrijfteams, die mee strijden voor de goede zaak!
Gaarne uiterlijk overmaken vóór 28 maart 2013 op RABO Bank: 34.31.60.781.
Je kan natuurlijk ook gewoon gezellig de spelers aanmoedigen.

Inschrijven kan door het inschrijf formulier te printen en ingevuld te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens op 7 april!  Laat je hart spreken en doe mee

Wanneer: Zondag, 7 april 2013
Zaal open : 14:30
Wedstrijden: 15:00 – 18:00
Buffet : 18:00
Afsluiting: 19:00
Locatie: Tennishal Sprokkelenburg
Adres: Schapendrift 66, 1251 XH Laren NH
Parkeren: Gratis parkeren nabij Tennishal

Bekijk ook de brochure

2000 Euro bij elkaar gezwommen  !

Voorzitter Peter Methorst van stichting Intentio heeft maandag uit handen van sportwethouder Marcel Adriani in zwembad de Lunet een cheque van 2.000 euro ontvangen.
De stichting uit Almere zamelt goederen en geld in voor Poolse weeskinderen die onder de armoedegrens leven. Het bedrag werd bij elkaar gezwommen door de vaste groep zwemmers die op maandag baantjes trekt.
Zwembadmanager Eddy de Gooijer: “Eén zwemmer had zich laten sponsoren door zijn werk voor vier euro per baan van 25 meter. Hij zwom er maar liefst 126. Er waren ook dames die 92 banen zwommen in één uur. Heel knap”.

Foto: Bob Awick
Bron: Naardernieuws