Uw ondersteuning

Goederen

Bij ons zo gewoon om elke dag schone kleren uit de kast te halen of om voor het huiswerk even op de computer te kijken.
Als we willen spelen pakken we gewoon het springtouw, puzzel of voetbal en 3 keer per dag eten is vanzelfsprekend.

Veel kinderen hebben niet al deze mogelijkheden.

Door het geven van spullen stimuleren we de kinderen om zich te ontwikkelen en geven we gezinnen een positieve impuls.

Wat wordt er zoal gezocht:

• Mooie gebruikte kinderkleding, schoenen en speelgoed.

Verder is er altijd behoefte aan:

• Verzorgingsspullen zoals waspoeder,shampoo tot aan haarspeldjes
  • Huishoudelijke artikelen; van waterkoker tot afwasborstel en van suiker tot rijst en niet te vergeten alle soorten koekjes, snoep e.d.
  • Sportmateriaal zoals voetballen en tennisrackets tot aan springkussens en speeltoestellen
  • Cadeautjes voor kinderen in de leeftijd 2 - 20 jaar

Neem even contact op als u ons hiermee wilt helpen.

Club van 100

Door € 100,= te doneren steunt u stichting Intentio en treedt u toe tot de exclusieve club van 100.
Met uw donatie helpt u ons projecten te organiseren voor kinderen die in kinderhuizen wonen.
Actuele projecten staan elders op de website.
Club van 100 leden ontvangen 2 keer per jaar een digitale nieuwsbrief.

Leden:

1. De La Cour - IMC.