Projecten 2018

De Intentioagenda 2018

Ook in 2018 willen we graag weer het verschil maken voor zoveel mogelijk kansarme kinderen.
Het gehele jaar wordt er achter de schermen hard gewerkt om dit te realiseren.
Zelfs zo achter de schermen dat de agenda wat achterloopt bij de realiteit ..

Wilt u in welke vorm dan ook helpen laat dit ons dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De planning van de Intentio projecten in 2018 is:

Februari Plonsk, Gizyce en Szamotuly (Polen)
Mei Dabrowka, Bogucice en de World Experience in Lipne-Ustron (Polen)
Juli De zomerreis van 21 - 29 Juli (Polen)
December    ???? nog niet bekend

Bovendien zijn er nog de volgende FF GENIETEN projecten.

Juni 30 Juni FF genieten dag
Augustus 4 Augustus FF Genieten dag

We zijn altijd op zoek naar een tolk en vrijwilligers om mee te gaan op reis   (Pools -  Nederlands/Engels/Duits)

We horen graag van je,

Peter Methorst 06-55146133
Hans Wendel  06-53445441
Berbara van Doorne 06-27381845

www.stichtingintentio.nl

In Februari hebben we de kinder tehuizen in Gizyce, Szamotuly en Plonsk bezocht om weer een onvergetelijke hoeveelheid plezier en avontuur aan "onze" kinderen te bieden.

In Mei heeft Intenio een bezoek gebracht aan de tehuizen in Dabrowka en Bogucice en zijn we met een aantal kinderen op een World Experience trip geweest in Ustron om ook nu weer een onvergetelijke hoeveelheid plezier en avontuur aan "onze" kinderen te bieden.

Ook in het jaar 2018 willen we met de stichting weer wat speciale dingen gaan doen voor onze doelgroep.

Zo zijn we in Februari on Plonsk geweest, in Mei in Dabrowka en hebben een "World Experience" gedaan in Lipine-Ustron.
Verder is er nog de zomerreis gepland van 21 - 29 Juli