Stichting

Onze missie: Het geven van aandacht en steun aan kansarme kinderen

Doelstellingen:

Het bieden van afleiding, plezier en aandacht aan kinderen die in kinderhuizen verblijven.

Het stimuleren van sportieve en recreatieve activiteiten voor kinderen die om sociaal-maatschappelijke en/of financiële motieven erg weinig of geen ontspanningsmomenten hebben.

Het steunen van kinderen welke door sociale nood of door individuele
redenen bedreigd worden in hun kindzijn en fysieke en sociale ontwikkeling.

Help onze stichting met deze actie van de ING bank,

Wij helpen initiatieven die Nederland sterker maken graag vooruit. Jij ook? Stem dan nu op jouw favoriete buurtverbeteraar en help ze aan een donatie. Zo kunnen wij ze helpen de plannen waar te maken. Want waar een wil is, moet een weg zijn. Meer informatie?

Ook in 2016 willen we het verschil maken voor zo veel mogelijk kansarme kinderen.
Alle werkzaamheden om dit te realiseren gaan het gehele jaar door.

Kijk bij de Projecten 2016 voor de agenda

Stichting Intentio wenst wenst u fijne feestdagen en een gezond, aandachtsvol 2014

Ter voorbereiding voor de grote 2015 Juli reis moeten een hoop zaken geregeld worden, onder andere het klaarmaken van de welbekende familie pakketten , hiervoor hebben we de hulp ingeroepen van familie / vrienden / kennissen

Subcategorieën